Huidverbeterende gezichtsbehandeling

Huidverbeterende gezichtsbehandeling

Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking. Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verslapte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huid verbeterende peeling. Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten.

Chemische peelings ZONDER de grote nadelen!

Bij chemische peelings denken we al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor de huid, dat de vellen erbij hangen en dat we een week na een peeling behandeling de deur niet meer uit kunnen. Bij EKSEPTION peelingen NIET!

Rimpels worden minder diep en de huidstructuur wordt aanzienlijk gladder. De huid voelt FRIS en ACTIEF aan na de behandeling.

Een peeling (ongeacht het soort zuur) verwijderd de doden huidcellen EN stimuleren de celdeling (cel vernieuwing) . Hij gaat dus aan het werk in de diepere huidlagen. EKSEPTION heeft unieke blends gemaakt en werkstoffen aan de zuren toegevoegd, waardoor elke peeling een specifieke huidprobleem zal behandelen. Bijvoorbeeld acne, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes, voor elk huidprobleem is er een EKSEPTION peeling.

Er zijn 13 peelings, dus voor ELKE huid!!

Ook in de zomermaanden!

Het is heel simpel: volg de visie en werkwijze van Ekseption en dan worden de resultaten behaald, onderhouden en behouden! De peelings van Ekseption zijn uitsluitend natuurlijk & biologisch.


Bij alle behandelingen geldt dat de juiste huidverzorging thuis essentieel is voor het optimale resultaat. Bij een peelingbehandeling is het verplicht minimaal 2 weken van te voren de voorbereidingskit te gebruiken. Dit voorkomt de bijwerkingen op een peeling.

Nieuwsgierig geworden? Ik vertel u er graag meer over.

Fruitzuurpeelingen is op eigen risico. Beautysalon Sjantine is niet aansprakelijk voor schade.